FunctieConstructeur
LocatieDen Haag
Referentie3776
Beschrijving
De constructeur werkt samen in het team VWoH met de programmamanager, coordinator en de constructeur aan het uitvoeren van het herstel manco¡¦s valbeveiliging. Hierbij zijn de belangrijkste taken:
- opname en controle en waar nodig opstellen constructieve uitgangspunten voor de te gebruiken
systemen
- controleren van de vervaardigde tekeningen en berekeningen en aanvullen tot een complete 5 stappen
berekening
- aanbieden van de uitvoeringstekeningen en 5 stappen berekeningen en leveranciers bescheiden en
het zorgdragen voor goedkeuringen door gemeentelijke instanties en/of andere overheden

We zoeken een teamspeler met een voltooide hbo-opleiding, relevant voor aandachtsgebied/kennisgebied, verkregen door opleiding en/of ervaring.
Aantoonbare ervaring met adviseren in huisvestingsvraagstukken en programmamanagement is een vereiste. Je werkt graag in een team en denkt verder dan de grenzen van je vakgebied. Je takenpakket is gevarieerd, dit houdt in dat je op verschillende niveaus moet kunnen "schakelen", niet alleen binnen de directie Vastgoed Bedrijf, maar binnen het hele RijksVastgoedBedrijf en naar buiten (klant). Organisatiekennis en -sensiviteit zijn bij alle werkzaamheden van groot belang.

Kennis van de vigerende Arbowetgeving m.b.t. valbeveiliging, algemene kennis van het vakgebied Veilig Werken op Hoogte en technische kennis m.b.t. de uitvoeringsspecificaties van valbeveiliging zijn van belang voor uitvoering van je taken.
Deze functionaris zal over ruime kennis van constructiewerkzaamheden moeten beschikken. Tevens dient hij of zij in staat te zijn de controle van de valhoogte en de verankering van de valkracht te beoordelen. De specifieke berekening van de systemen bestaan uit de volgende stappen: onderwerpen, uitgangspunten, controle valhoogte en lijn berekening en de dakankerpunt(paaltje)berekening. Berekening constructie ankers aan de Hoofddraagconstructie (HDC) en een globale controle van de HDC dient de functionaris te kunnen maken. Bij voorkeur beschik je over ruime relevante werkervaring binnen of met de Rijksoverheid.

We vinden het naast alle bovengenoemde zaken ook bijzonder belangrijk dat je je bewust bent van de veiligheid van onze bewoners van de gebouwen, we zoeken dus iemand met veiligheidsbewustzijn, voor gebouw en gebruiker.
*
*
*
* Verplichte velden