FunctieProjectleider Uitvoering, Directievoerder
LocatieAmsterdam
Referentie3828
Beschrijving
Functieomschrijving
Wij zijn op zoek naar een proactieve en op samenwerking gerichte projectleider/directievoerder die er voor zorgt dat projecten soepel en conform de projectdoelen verlopen. Eigenschappen voor succes in deze functie zijn een proactieve instelling, gewend om risico gestuurd te werken, goede onderhandelingsvaardigheden, resultaatgerichtheid en goede communicatieve en sociale vaardigheden.

Werkzaamheden
Als projectleider uitvoering geef je namens de opdrachtgever leiding aan het geheel van uitvoerende werkzaamheden van projecten. Je denkt mee in het voortraject en stemt af met de integraal projectleider om het project optimaal te kunnen voorbereiden. Ook overleg je in dit stadium met diensten en bedrijven om de logistiek binnen het project goed te laten verlopen. Tijdens de uitvoering bewaak je de voortgang, kwaliteit, BLVC en budget van het project en je stuurt hierbij proactief, zodat risico's zijn voorzien en worden voorkomen. Communicatie en onderhandelingsvaardigheden zijn hierbij essentieel. Je stuurt de toezichthouders aan, zit bouwvergaderingen voor, beoordeelt meer- en minderwerk en stemt dit af met de integraal projectleider.
De complexiteit van het werk zit in de krappe planning, de afstemming met diensten en bedrijven, de drukke Amsterdamse omgeving, of in een combinatie van alle drie. Over je werk communiceer je naar integraal projectleider.
*
*
*
* Verplichte velden