Home
Contact
Intranet
Sitemap
  
Get the Flash Player to see this image.

Detachering en werving & selectie.

Inventheon detacheert specialisten op projectbasis bij gerenommeerde opdrachtgevers in binnen- en buitenland. Wij leveren onze diensten aan diverse sectoren van de industrie, zoals de olie & gasindustrie, de energieopwekking, de infrastructuur en bij overheidsinstellingen. Behalve detachering voeren wij ook werving- & selectie- en executive search trajecten uit.

Kwalitatieve dienstverlening op maat

De kwaliteit van dienstverlening staat bij Inventheon voorop. Dat betekent voor ons niet alleen de juiste kandidaat op de juiste plaats, maar ook flexibel meedenken met specialisten en opdrachtgevers. Onze Account Managers zijn ervaren bemiddelaars binnen hun vakgebied en zijn daardoor in staat zich goed in te leven in wat er leeft bij opdrachtgevers en kandidaten. Deze ervaring stelt Inventheon in staat maatwerk te leveren aan beide partijen. Met name op het gebied van detachering naar het buitenland hebben wij de nodig kennis en ervaring in huis. Wij zijn ingeschreven bij de IND en kunnen kandidaten uit het buitenland werven en deze bij de klant in zetten op basis van de Kennis Migranten Regeling. 

Werving op niveau

Inventheon selecteert haar kandidaten op de juiste opleiding, het passende cv, de gevraagde competenties en een duidelijke motivatie van de kandidaat in lijn met de wensen van de klant. Het zoeken van een kandidaat kan voor sommige functies meer vragen dan een beoordeling van het cv en een interview met de kandidaat. Op verzoek kunnen wij een Persoonlijk Profiel Analyse (PPA) laten opstellen van de kandidaat of, na overleg, een persoonlijk assessment.

Duidelijkheid is troef

Inventheon streeft volledige duidelijkheid en openheid na in haar communicatie met kandidaten en opdrachtgevers. Wij zullen uitsluitend kandidaten voorstellen bij onze relaties na toestemming van de kandidaat op basis van vooraf besproken condities, zoals salaris, beschikbaarheid, enz. Naar onze klanten trachten wij, voorafgaand aan een eventueel interview, in de aanbieding zo duidelijk mogelijk inzicht te verschaffen in de kosten, de vaardigheden en doelstellingen van de kandidaat. Op deze manier kunnen lastige discussies achteraf worden voorkomen.