Home
Contact
Intranet
Sitemap
  
Get the Flash Player to see this image.

Functie: Functioneel Beheerder HR
Locatie: Velsen-Noord - Netherlands
Referentie nummer: 3703
Publicatie datum: 28/03/2018
Status: Open

Description:
Functioneel Beheerder HR

Wat ga je doen?
Als functioneel beheerder ben je verantwoordelijk voor het optimaal functioneren van de diverse HR processen en systemen. Je zorgt voor doorvertaling van klantwensen naar aanpassingen in systemen en processen, beheert de HR stamgegevens, verzorgt rapportages en adviseert de klant bij gebruik en veranderingen in processen en systemen. Dit alles gebeurt zowel in operationeel als projectmatig verband.
Binnen de PSA vervult de Functioneel Beheerder een rol binnen de afdeling Informatie Diensten Personeel:

Je verricht Functioneel beheer van HR IT systemen, in het bijzonder de keten van Payroll systemen (tijdregistratie en evaluatie --> salarisbepaling --> betaling). Je bent hierbij verantwoordelijk voor operationeel beheer, probleemanalyse en configuratie.
Je bent aanspreekpunt voor klanten (Werkeenheden/Service units in IJmuiden) voor aanpassingen aan processen en systemen.
Je vertaalt/verzorgt de klantwens naar een functioneel design en vervolgens daadwerkelijke aanpassing. Dit gebeurt vaak in overleg met de IT afdeling (GIS) en externe leveranciers.

Herken jij jezelf hierin?

Je hebt een HBO opleiding afgerond.
Je hebt enige jaren ervaring in een vergelijkbare IT rol (beheer payroll systemen) en hebt daardoor goede kennis van payroll systemen en processen.
Je werkt procesmatig en nauwgezet.
Je bent sterk in het uitvoeren van analyses en het vastleggen hiervan.
Je bent een teamplayer met goede mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden.

Wat is je werkomgeving?
De afdeling PSA (Personeel en Salaris Administratie) verzorgt de uitvoering van de arbeidsvoorwaarden van Tata Steel in IJmuiden. Daaronder vallen onder andere zaken als personeel en salaris administratie, organisatiebeheer en tijdregistratie.

Over Tata Steel
Tata Steel is een van de grootste staalproducenten van Europa. Wij produceren, bewerken en distribueren jaarlijks 18 miljoen ton hoogwaardig staal voor producten in bijvoorbeeld de bouw, automobielindustrie, verpakkingssector en de lucht- en ruimtevaartindustrie. Wij willen voorop lopen in wat we doen en werken daarbij actief samen met onze klanten, leveranciers en researchinstituten. Wij bieden behalve goede arbeidsvoorwaarden een technische productie omgeving in een menselijke en sociale cultuur. Niet voor niets is Tata Steel al jaren één van de beste industriële werkgevers van Nederland. Binnen Tata Steel in Europa werken ongeveer 33.500 medewerkers waarvan 11.000 in Nederland.